Tools

Προτεραιότητα στον Πολίτη

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ανδρόνικος Αθανάσιος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στην Κρεμαστή το 1955. Είναι αγρότης και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένος με την Σίσκου Βενετία και πατέρας τριών παιδιών. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου από το 2006 και από το 2013 είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Βακοπούλου Αθανασία.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1981 στο Άργος Ορεστικό, όπου μεγάλωσε, μορφώθηκε και κατοικεί μέχρι σήμερα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος φαρμακείου στο Άργος Ορεστικό. Είναι Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου και πρόεδρος στο ΚΕΦΟ Άργους Ορεστικού. Η ενασχόλησή της με οικονομικά και διοικητικά ζητήματα καθώς και η εμπειρία του παρελθόντος ως ειδικός συνεργάτης δημάρχου συμπληρώνουν το όραμά της για την τόπο της.

Βασιλειάδης Ευάγγελος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Έγγαμος με ένα παιδί, το Νικόλα. Γεωπόνος Πτυχιούχος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ειδικότητα Αγροτοοικονομολόγος. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα του Πολίτη”του Πάνου Κεπαπτσόγλου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του ΝΠΔΔ του Δήμου. Μέλος του Κυνηγητικού Συλλόγου και επίσης Μέλος του Νεοσύστατου Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΣΜΙΞΗ» του Άργους Ορεστικού.

Βιτούλας Ανδρέας.

E-mail Εκτύπωση PDF

Κατάγεται από το Βογατσικό. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Από το 2006 υπηρετεί ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το ίδιο έτος έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Φιλοσοφία και το 2011 αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. Είναι γενικός γραμματέας της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Καστοριάς, γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και μέλος του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου «Καιρός». Είναι νυμφευμένος με την Ευαγγελία Μητρούση που εργάζεται στο Κ.Ε.Π. του Δήμου Άργους Ορεστικού και έχουν τρία παιδιά. Όραμά του είναι ο Δήμος που εμπνέει στους πολίτες τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη.

Γαβριάς Χαράλαμπος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1940 στη Νίκη Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένος με την Γαβριά Άννα κι έχουν δύο παιδιά, τη Στέλλα και τον Κωνσταντίνο-Άγγελο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός, συμβάλλοντας από το 1966 έως το 2002 στην οργάνωση της Γερμανικής Τράπεζας αλλά και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στη Γερμανία. Προέβη σε διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις προς όφελος της ελληνικής παροικίας της Γερμανίας και σε διάφορες τουριστικές και επενδυτικές δράσεις για την Ελλάδα.

Γκαλίτσας Μηνάς.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1970. Είναι παντρεμένος με τη φυσικοθεραπεύτρια Βιβή Σωφρονίδου κι έχει δύο παιδιά. Αποφοίτησε από τη Σχολή της Αστυνομίας στην Αθήνα και υπηρέτησε για τρία χρόνια στις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων Αττικής. Επίσης στο κέντρο της Άμεσης Δράσης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς και στο Αστυνομικό Τμήμα του Άργους Ορεστικού, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα στην Ομάδα Ασφαλείας με τον βαθμό του Αρχιφύλακα. Διετέλεσε από το 2004 έως το 2011 Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κλεισούρας, όπου τα δύο χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος του Δήμου.

Διαμαντόπουλος Δημήτριος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1985. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό, όπου και ολοκλήρωσε τη Β/θμια Εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών, με ειδίκευση στην Τουρκική Φιλολογία, του Δ.Π.Θ. και ταυτόχρονα εν ενεργεία φοιτητής του Πανεπιστημίου TÖMER της Άγκυρας. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2013 εργάστηκε ως Διδάσκων της Τουρκικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Κοζάνης, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2013 εργάζεται ως Εκπαιδευτής της Τουρκικής  Γλώσσας στα κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Δήμων Άργους Ορεστικού και Καστοριάς (Ι.Ν.Ε.Β.Ι.Δ.Ι.Μ.), ως πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Είναι άγαμος.  Έχει εμπειρία συμμετοχής σε δραστηριότητες του Ομίλου Χιονοδρομίας και Ορειβασίας Κοτύλης Γράμμου (Σ.Χ.Ο.Κ.), ενώ στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την ορεινή ποδηλασία.

Ζέζος Τιμολέων.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό όπου πήγε σχολείο και τελείωσε το Λύκειο. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σαν έφεδρος αξιωματικός τεθωρακισμένων στη Σάμο και στην Καστοριά. Είναι τελειόφοιτος της Σχολής Δασοφυλάκων Καρπενησίου και υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς από το 1995.

Θεοδώρου Παναγιώτης.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1966 στο Άργος Ορεστικό. Είναι γιος του δασκάλου Θεόδωρου Θεοδώρου και της νηπιαγωγού Φωτεινής Μαυρίδου. Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Σιώμου και έχουν 2 παιδιά. Απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Α.Π.Θ., ήταν για 7 χρόνια ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο και δίδασκε. Υπήρξε εργαστηριακός συνεργάτης στα Τ.Ε.Ι. Δ. Μακεδονίας για 4 χρόνια, όπου τα 2 από αυτά διετέλεσε Αντιπρόεδρος των εκτάκτων συνεργατών του Τ.Ε.Ι.. Εργάζεται ως Μαθηματικός στο ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού και έχει Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δήμου. Ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό και είναι μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Καλαθοσφαίρισης του Άργους Ορεστικού.

Καλτσιάδη Αναστασίου Μήνα.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στο Νόστιμο Άργους Ορεστικού το 1962. Αποφοίτησε από το Λύκειο του Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένη με τον γουνοποιό Ιωάννη Καλτσιάδη κι έχουν δύο γιους. Εργάστηκε στην επιχείρηση του συζύγου της. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νοστίμου εδώ και επτά χρόνια. Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας.

Καράτζιος Αλέξανδρος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1975 στο Άργος Ορεστικό όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο. Είναι Δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κάρτζιος Γεώργιος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό όπου και τελείωσε το Λύκειο. Είναι 24 ετών και εδώ και τρία χρόνια εργάζεται με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία, με έδρα του γραφείου του στην πόλη μας επί της Διοικητηρίου και με αντικείμενο τις Χρηματοοικονομικές και Ασφαλιστές εργασίες. Από τις δραστηριότητες που του αρέσουν σε συνδυασμό με την επαγγελματική ενασχόληση είναι ο αθλητισμός, το κυνήγι και οι παρέες του.

Κυριακού Παύλος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1979 στο Άργος Ορεστικό. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Ζει στο Αργος Ορεστικό και  εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Παπατζήμου από το Γέρμα και έχουν ένα γιο τον Ηλία.

Κωστόπουλος Βασίλειος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1970. Ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού και το έτος 1990 εισήλθε στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες των Νομών Σάμου και Κοζάνης. Κατέχει το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και υπηρετεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη”του Πάνου Κεπαπτσόγλου. Το 2011 και 2012 διετέλεσε Αντιδήμαρχος καθαριότητας και τώρα είναι πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Χριστινίδου και πατέρας δύο παιδιών.

Λάπα Ζαχαρούλα.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό το 1975 όπου και κατοικεί από τότε, ενώ κατάγεται από την Αετομηλίτσα Ιωαννίνων. Είναι απόφοιτος Λυκείου, κάτοχος πτυχίου της Αγγλικής γλώσσας (Proficiency) και υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς. Διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Καστοριάς. Είναι παντρεμένη με το Γιάννη Καραγιαννίδη και έχει τρία παιδιά, 16, 12 και 3 ετών.

Λιολιοπούλου Πετκανά Βενετία.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1980 και είναι μόνιμη κάτοικος του Άργους Ορεστικού. Διετέλεσε επί μια πενταετία καθηγήτρια Πληροφορικής στις σχολές ΕΠ.ΑΣ ΟΑΕΔ Καστοριάς. Εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καστοριάς. Είναι παντρεμένη με τον στρατιωτικό Ζήση Πετκανά και μητέρα τριών κοριτσιών ηλικίας 8, 5 και 3 ετών. Έχει εκλεγεί τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και εκτελεί χρέη γραμματέα. Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε την οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, με σκοπό να υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια και συνέπεια το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να συμβάλει στην προώθηση ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Μακρής Βασίλειος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1970. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Τοψή και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2003-2010 και Αντιδήμαρχος κατά τα έτη 2005, 2007 και 2009. Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης από το έτος 2003 έως το 2010. Αντιπρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Σφαγείων από το έτος 2003 έως το 2007 και Πρόεδρος τα έτη 2009 και 2010. Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και Ποδηλασίας. Την τελευταία τριετία είναι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη”  του Πάνου Κεπαπτσόγλου.

Μουσουλής Χρήστος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στο Αμπελοχώρι Άργους Ορεστικού το 1961. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια και αποφοίτησε από το Λύκειο Άργους Ορεστικού. Υπήρξε ποδοσφαιριστής της μεγάλης ομάδας του Δήμου «Παναργειακός», όπου με τους συμπαίκτες του γράψανε τη δική τους ιστορία, κάνοντας γνωστό το δήμο Άργους Ορεστικού σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού 21 ετών και μιας κόρης 16 ετών. Εργάστηκε για 28 έτη στον ΟΤΕ Καστοριάς από τον οποίο αποχώρησε το 2013, αποκτώντας γνώσεις, πείρα, εμπειρία. Επέλεξε τα επόμενα χρόνια να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα.

Μπελονάκη Πρώιου Αφροδίτη.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και υπηρετεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού. Διατελεί Πρόεδρος στον Όμιλο Αντισφαίρισης – Χιονοδρομίας επί σειρά ετών, αποτελεί ενεργό και ιδρυτικό μέλος σε αθλητικούς, πολιτιστικούς, λαογραφικούς  και φιλανθρωπικούς συλλόγους. Υπήρξε δασκάλα παραδοσιακών χορών, προπονήτρια στίβου, αντισφαίρισης και χιονοδρομίας σε συλλόγους του Άργους και της Καστοριάς. Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου. Διατελεί από την αρχή της θητείας της έως και σήμερα Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και διατελεί μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΚΠΑ καθώς και αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Παραλαβής Έργων και της Οικονομικής Επιτροπή του Δήμου. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Πρώιο καθηγητή Φυσικής Αγωγής από τον Γέρμα κι έχουν δυο παιδιά τον Ιωάννη και τη Σοφία.

Μπούκλα Παπαγεωργίου Βασιλική.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό το 1943. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας και είναι συνταξιούχος Δασκάλα. Υπηρέτησε επί 25 χρόνια στο Άργος Ορεστικό. Πρόσφερε και προσφέρει τις υπηρεσίες της στους Συλλόγους της Ορεστίδας και της Φιλοπτώχου. Ασχολείται με τη Λογοτεχνία και την ποίηση κάνοντας διαλέξεις κυρίως παιδαγωγικού χαρακτήρα και όχι μόνο. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Παπαγεωργίου συνταξιούχο του Δημοσίου και έχει δύο γιους και τέσσερις εγγονές. Οι οραματισμοί της για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την προκοπή αυτού του τόπου την οδήγησαν να εκθέσει την υποψηφιότητά της ως Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου.

Σελίδα 1 από 2