Tools

Προτεραιότητα στον Πολίτη

Ίωνας Δραγούμης

Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στη Μηλίτσα Καστοριάς το 1959. Ασχολείται με την γεωργοκτηνοτροφία. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπατσόγλου και από το 2013 Αντιδήμαρχος. Είναι παντρεμένος με την Σταμπουλτζή Κωνσταντίνα και πατέρας τριών παιδιών.

Γκάσα Δήμητρα.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1965 στην Καστοριά και είναι μόνιμη κάτοικος Κωσταραζίου.    Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καλόγηρο, επιχειρηματία-προπονητή μπάσκετ (πρώην παίχτη του μπάσκετ στον ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης με εθνική και διεθνή συμμετοχή), μητέρα δύο παιδιών, του Σταύρου-Στυλιανού, φοιτητή Μαθηματικού και της Όλγας  μαθήτριας Λυκείου. Επάγγελμα: ΤΕ Νοσηλεύτρια (Πτυχίο Τ.Ε.Ι Θεσ/νίκης).   Εργάστηκε από το 1987 στο Γ.Ν.ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και διετέλεσε Προϊσταμένη Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων στην Καρδιολογική-Καρδιοχειρουργική μονάδα και Ογκολογική κλινική, καθώς και στο ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού έως και σήμερα, ως Προϊσταμένη στο τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης. Υπήρξε Εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Νοσηλευτικής στα ΤΕΙ Ηπείρου και  στα ΙΕΚ Ιωαννίνων. Υπήρξε μέλος σε πανελλήνιους συλλόγους εργαζομένων και πρόεδρος στο Σύλλογο Γυναικών Κωσταραζίου «ΔΙΑΜΑΝΤΟΝΥΦΗ» κατά τα έτη 2012-13. Από το 2007 έως και σήμερα είναι αιρετή στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δίγκα Σιδέρη Βιργινία (Βέρα).

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1974 και από τη γέννησή της έως σήμερα κατοικεί στο Βογατσικό. Είναι απόφοιτος Νοσηλευτικής της Σχολής «Παστέρ». Είναι πατρεμένη με τον Σιδέρη Σιδέρη και έχει δύο αγόρια, τον Κωνσταντίνο, 17 ετών και τον Δημήτρη, 12 ετών.

Εμμανουήλ Χρήστος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1964 στην Καστοριά και κατοικεί στο Κωσταράζι. Είναι παντρεμένος με την Αγνή Μανώλη και πατέρας δύο παιδιών. Ασχολείται με την Γουνοποιία και με το τραγούδι. Έχει διατέλεσει Κοινοτικός Σύμβουλος Κωσταραζίου από το 1991 έως το 1994, Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Κωσταραζίου από το 2003 έως το 2006 και Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου από το 1998 έως το 2000.

Ιωαννίδης Δημήτριος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στη Μηλίτσα το 1977, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο Άργος Ορεστικό. Είναι απόφοιτος Λυκείου και έχει πτυχίο Μηχανικού Αυτοκινήτων από τον ΟΑΕΔ Κοζάνης.

Κανδύλης Κωνσταντίνος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1961 στη Μολόχα Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με την Παπαδοπούλου Γεωργία και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται στο ΚΤΕΟ Καστοριάς. Διετέλεσε τέσσερα χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος Βογατσικού και τέσσερα χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος του Ίωνα Δραγούμη. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Καραδήμου Ευθαλία.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και κατοικεί μόνιμα στο Γέρμα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικού Σχεδιασμού (ΤΕ) Κοζάνης. Υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου “Νέων Γέρμας”, του Πολυσυλλόγου Ίωνος Δραγούμη και του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ).

Λιάντζης Γεώργιος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1957 στο Γέρμα Καστοριάς όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με τη Χαρίκλεια Δακαρά και είναι πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται ως οδηγός ταξί. Το 2010 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του “Προτεραιότητα στον Πολίτη” Πάνου Κεπαπτσόγλου.

Μουράτη Ξανθίππη.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε το 1981 στο Βογατσικό Καστοριάς και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1998 αποφοίτησε από το 19ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Αποφοίτησε το 2003 και το 2005 επέστρεψε στη Καστοριά όπου και εργάζεται ως Δικηγόρος. Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές 2010 με τον συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου.  Διετέλεσε γραμματέας της Ν/Ε του Σύριζα Καστοριάς κατά την περίοδο 2008-2009 και  02/2013-02/2014. Υποψήφια βουλευτής με το ΣυΡιζΑ κατά τις εκλογές στις 06/05/2012 και 17/06/2012 όπου και αναδείχθηκε αναπλώτρια Βουλευτής. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Μένει μόνιμα στο Βογατσικό.

Μπουζιάνης Γεώργιος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και μόνιμος κάτοικος του Γέρμα. Είναι τελειόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Άργους Ορεστικού και απόφοιτος Επαγγελματικής Σχολής Κρέατος Θεσσαλονίκης. Το 2010 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Προτεραιότητα στον Πολίτη” του Πάνου Κεπαπτσόγλου.

Ξανθόπουλος Δημήτριος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1970 όπου και μεγάλωσε. Είναι γουνοποιός. Είναι παντρεμένος με την Κωσνατντίνα Γκέτζιου και πατέρας δύο παιδιών.

Σουλιώτης Χρήστος.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1958 όπου και κατοικεί μόνιμα. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού και είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος ΤΕ. Διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελοκήπων από το 1991 μέχρι και το 1998. Στη θητεία του εκτελέστηκαν σημαντικά έργα στο χωριό του, όπως η αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης, η αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου αποχέτευσης, η κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, η κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου Αμπελοκήπων, η κατασκευή της γεφυροπλάστιγγας, η κατασκευή κρασπέδων κ.α. Είναι παντρεμένος με την Μπάρκα Λαμπρινή, Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Καστοριάς κι έχουν τρία παιδιά.

Τζήκα Δόλλα Βαίτσα.

E-mail Εκτύπωση PDF

Γεννήθηκε στο Κωσταράζι όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Τζήκα Ζήση και έχουν δύο κόρες, την Κλεοπάτρα και τη Δήμητρα. Είναι νοικοκυρά και συγχρόνως μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ακολουθώντας τα παιδιά της σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Από το 2008 έως το 2010 υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κωσταραζίου «Διαμαντόνυφη», στον οποίο σήμερα είναι Πρόεδρος.

Χατζής Πέτρος .

E-mail Εκτύπωση PDF

Χατζής Πέτρος  του Χρήστου και της Ελευθερίας.